WINTERSALE 2016 en XL Winter koopavond bij Firstman

WINTERSALE 2016 en XL Winter koopavond bij Firstman

Beste klant,

Op vrijdag 16 december starten wij met de Winter Sale = 1 artikel 20%, 2 artikelen 30% korting op de gehele wintercollectie*.


XL Winter koopavond

Op vrijdag 16 december wordt in Zeezijde Katwijk een XL Winter koopavond georganiseerd met als thema: ‘Shoppen, Proeven & Beleven’. Tijdens de XL Shopping Night zullen alle winkels in Zeezijde extra lang geopend zijn, namelijk tot 23.00 uur en worden er allerlei activiteiten georganiseerd. Een avond voor iedereen! Alles is mogelijk op de XL Koopavond! Bekijk het gevarieerde aanbod van de vele winkels die het centrum te bieden heeft, proef de smaak van Katwijk en beleef de sfeer en de gezelligheid tijdens de XL Shopping Night. Sea you in Zeezijde op 16 december!

Tijdens de XL WINTER KOOPAVOND zijn wij extra geopend van 19.00 u – 23.00 u. We hebben er weer reuze veel zin in.

Voor alle klanten die onze nieuwsbrief ontvangen, geldt de actie deze hele week.

Graag tot ziens namens het hele verkoopteam van Firstman!

*m.u.v lopende acties en standaardartikelen

 

[logooos columns=”5″ backgroundcolor=”transparent” layout=”slider” category=”55″ orderby=”date” order=”DESC” marginbetweenitems=”25px” tooltip=”enabled” responsive=”enabled” grayscale=”enabled” border=”enabled” bordercolor=”#DCDCDC” borderradius=”logooos_no_radius” hovereffect=”effect1″ hovereffectcolor=”#DCDCDC”]