Zomer Collectie Ledûb bij Firstman Herenmode Katwijk

Zomer Collectie Ledûb bij Firstman Herenmode Katwijk

Ledûb overhemden zijn al sinds 1963 een begrip in Nederland en ver daarbuiten. Overhemden specialist Ledûb zorgt al jaren voor mooie collecties die perfect aansluiten bij de laatste modetrends voor heren. De overhemden van Ledûb staan bekend om het heerlijke draagcomfort en het gemak in onderhoud. Verschillende pasvormen, waaronder Slim Fit en Tailored Fit, verschillende mouwlengtes, zoals lange mouw en extra lange mouw, zorgen dat iedere man een Ledûb overhemd kan dragen.

Strijkvrije overhemden

Ledûb heeft overhemden voor iedere man, en voor iedere gelegenheid. De online collectie bestaat uit een groot aantal strijkvrije overhemden voor allerlei draagmomenten. Klassieke blauwe of mooie witte overhemden zijn de basis voor de strijkvrije overhemden collectie. Het draagcomfort en het onderhoudsgemak zijn een perfecte combinatie. Strijkvrije overhemden van Ledûb mogen zeker niet ontbreken in jouw garderobe.
Koop daarom nu direct online een van de strijkvrije overhemden

Italiaanse overhemden
Ook voor de mooiste Italiaanse overhemden ben je bij Firstman Herenmode in Katwijk aan het juiste adres. Kies voor de stijlvolle Italiaanse overhemden met subtiele details zoals een mooie contrastverwerking aan de boord. Voor een meer uitgesproken kledingstuk kies je voor een opvallend overhemd met print stof. Italiaanse overhemden zijn te koop in de extra slanke pasvorm Slim Fit en in de slanke pasvorm Tailored Fit.

Ledûb Spring / Summer 2017

[logooos columns=”5″ backgroundcolor=”transparent” layout=”slider” category=”55″ orderby=”date” order=”DESC” marginbetweenitems=”25px” tooltip=”enabled” responsive=”enabled” grayscale=”enabled” border=”enabled” bordercolor=”#DCDCDC” borderradius=”logooos_no_radius” hovereffect=”effect1″ hovereffectcolor=”#DCDCDC”]