State of Art

State of Art is een Nederlands modebedrijf dat in 1936 werd opgericht. Waar het bedrijf startte als breiatelier heeft het zich ontwikkeld tot sterk merk dat herenkleding biedt voor elk soort man. Door de jarenlange ervaring staat State of Art garant voor uitstekende kwaliteit en een gevarieerde collectie.

Het merk combineert klassieke en tijdloze elementen met moderne materialen en ontwerpen. Kleding van State of Art geeft iedere man een tijdloze en sportieve uitstraling, het mag niet in uw garderobe ontbreken.

Met ons grote assortiment, waarborging van kwaliteit en betaalbare prijs spelen we in op de wensen van iedere man. Vermaakkosten bieden we gratis aan. First Man investeert in enthousiast en behulpzaam personeel en een groot scala aan kwalitatief hoogstaande kledingmerken.

Daarnaast werken we met een maatschappelijk en milieubewust doel en hechten veel waarde aan fairtrade producten. Met een passie voor kleding, een goede prijs-kwaliteitsverhouding en ruim keuze hopen we in al uw wensen te voorzien.

Tot ziens bij Firstman Herenmode

Diederik en Anneke Schuitemaker

[/col]

State of Art Zomer Collectie 2024

State of Winter Collectie 2023

Bekijk hier een preview van de State of Art Collectie

[/row]

Spring / Summer 2023