XL-koopavond bij Firstman Herenmode Katwijk

Zomer XL-koopavond bij Firstman Herenmode Katwijk

We vieren de zomer tijdens de Shopping Night XL op vrijdag 15 juni.

Zomer Sale = 1 artikel 20%, 2 artikelen 30% korting op de gehele collectie ( *m.u.v lopende acties en standaardartikelen )

Winkels zijn geopend tot 23.00 uur en er worden allerlei leuke activiteiten georganiseerd met een tropical thema.

Kortom. Het beloofd weer een gezellige midzomer koopavond te worden in winkelhart Zeezijde Katwijk.

Tot ziens namens het hele team van First Man.

N.B. Tussen 18.00 u. en 19.00 u. zijn wij even dicht om een hapje te eten. Daarna staan wij tot 23.00 u. voor u klaar.

XL Summer shopping night

Nu de zon weer schijnt in ons koude kikkerlandje krijgen wij weer heel veel zin in de zomer editie van de XL Shopping night op 15 juni van 17.00 tot 23.00! Deze avond staat in het teken van de zomer en is dan ook boordevol zomerse activiteiten, overheerlijke lekkernijen en sfeervolle live muziek.

Van een haring vlaggetjesdag festijn met shantikoor en overheerlijke wijnspecialiteiten tot de Klim en WIn Palmboom. Van de bloemenmarkt en ibizamarkt met foodcourt tot het ruimtefietsen. Deze avond staat in het teken van zon, zee en strand en zit bomvol zomerse activiteiten, specialiteiten en specials.

Welcome to summer paradise!

[logooos columns=”5″ backgroundcolor=”transparent” layout=”slider” category=”55″ orderby=”date” order=”DESC” marginbetweenitems=”25px” tooltip=”enabled” responsive=”enabled” grayscale=”enabled” border=”enabled” bordercolor=”#DCDCDC” borderradius=”logooos_no_radius” hovereffect=”effect1″ hovereffectcolor=”#DCDCDC”]