WINTERSALE STARTS NOW 2018 20 % & 30 % Off Firstman Herenmode Katwijk

WINTERSALE 2018 en XL WINTER KOOPAVOND bij Firstman Herenmode

Beste klant,

Vanaf vrijdag 14 december gaan wij verder met de Winter Sale 2018 20% & 30 % korting op de gehele wintercollectie*m.u.v. lopende acties en standaardartikelen.

XL WINTER KOOPAVOND

Op vrijdag 14 december wordt in Zeezijde Katwijk een XL Winter koopavond georganiseerd met als thema: ‘Shoppen, Proeven & Beleven’.

Tijdens de XL Shopping Night zullen alle winkels in Zeezijde extra lang geopend zijn, namelijk tot 23.00 uur en worden er allerlei activiteiten georganiseerd. Een avond voor iedereen! Alles is mogelijk op de XL Koopavond! First Man is tussen 18.00 u – 19.00 u gesloten.

Bekijk het gevarieerde aanbod van de vele winkels die het centrum te bieden heeft, proef de smaak van Katwijk en beleef de sfeer en de gezelligheid tijdens de XL Shopping Night.

Sea you in Zeezijde op 14 december!

Tijdens de XL WINTER KOOPAVOND zijn wij extra geopend van 19.00 u – 23.00 u. We hebben er weer reuze veel zin in.

Voor alle klanten die onze nieuwsbrief ontvangen, geldt de actie deze hele week.

Graag tot ziens namens het hele verkoopteam van Firstman Herenmode Katwijk!

[logooos columns=”5″ backgroundcolor=”transparent” layout=”slider” category=”55″ orderby=”date” order=”DESC” marginbetweenitems=”25px” tooltip=”enabled” responsive=”enabled” grayscale=”enabled” border=”enabled” bordercolor=”#DCDCDC” borderradius=”logooos_no_radius” hovereffect=”effect1″ hovereffectcolor=”#DCDCDC”]