Start WINTERSALE en XL-koopavond bij Firstman

Start Winter SALE en XL-koopavond

Beste klant,

op vrijdag 11 december starten wij met de Winter Sale = 1 artikel 20%, 2 artikelen 30% korting op de gehele wintercollectie*.

LET IT GO…. Vrijdag 11 december is de extra lange koopavond van Zeezijde Katwijk. Shoppen in wintersfeer. Het thema is wellicht bij iedereen bekend “Frozen”. Kom langs op deze avond voor een meet en greet met Elza in de prinsessenkoets of spring er op los in het Frozen springkasteel. En heb jij al een selfie met Prinses Anna en Olaf de sneeuwpop? Sneeuw Geloof het of niet, maar vrijdag gaat het zeer plaatselijk sneeuwen in Zeezijde Katwijk. Dat is toch gaaf!! Wie had dat nu verwacht? Shoppen & beleven Tijdens deze extra lange koopavond zijn de winkels geopend tot 23.00 uur. De activiteiten zullen starten om 17.00 uur. Geniet op deze avond van veel muzikaal talent.

Tijdens de XL-KOOPAVOND zijn wij extra geopend van 19.00 u – 23.00 u. We hebben er weer reuze veel zin in.

Voor alle klanten die onze nieuwsbrief ontvangen, geldt de actie deze hele week.

Graag tot ziens namens het hele verkoopteam van Firstman!

*m.u.v lopende acties en standaardartikelen

 

[logooos columns=”5″ backgroundcolor=”transparent” layout=”slider” category=”55″ orderby=”date” order=”DESC” marginbetweenitems=”25px” tooltip=”enabled” responsive=”enabled” grayscale=”enabled” border=”enabled” bordercolor=”#DCDCDC” borderradius=”logooos_no_radius” hovereffect=”effect1″ hovereffectcolor=”#DCDCDC”]