Shoppen, proeven en beleven

Shoppen, proeven en beleven

De afgelopen maanden zijn er verschillende werkzaamheden verricht in winkelgebied Zeezijde Katwijk. Deze lopen ten einde en dat moet natuurlijk gevierd worden. Onder het thema ‘Shoppen, proeven en beleven!’ houden winkels verassende en feestelijke acties om de heropening te vieren.

Daarnaast zijn er in de Princestraat diverse foodtrucks te vinden om er een echt foodfestival van te maken. Ook zijn er voor de kinderen leuke bezigheden om zich uit te leven. En ze kunnen zich sierlijk laten schminken! Er is feestelijke livemuziek: DVS Katwijk zal optreden!

Hieronder volgt het programma:

13:00 – 14:00 Live muziek van DVS op het Andreasplein

13:00 Diverse foodtrucks tijdens het foodfest op de Princestraat

14:00 – 14:15 Openingshandeling met toespraak en puzzelactie op het Andreasplein

14:15 Parade door jeugdband DVS

14:15 Gratis rondritten in de Zeezijde Express

14:15 Speurtocht voor kinderen met Emmet de Bouwer

15:00 – 17:30 Live muziek van Evening News op het Andreasplein

15:00 DVS Wehnou speelt een serenade door het centrum

17:30 Afsluiting

Maar wat is er dan veranderd in het centrum?

Op verschillende plekken in het winkelgebied worden beweegbare fysieke afsluiting aangelegd om een voetgangerszone mogelijk te maken. Deze zijn zo gelegen dat wandelend en winkelend publiek zich vrij kan bewegen door het winkelgebied met de gedachte: ‘Hoe minder motorvoertuigen in het winkelgebied, des te veiliger en gezelliger het wordt’.

Wilt je meer weten over de aangepaste situatie en nieuwe regelgevingen omtrent de voetgangerszone in het centrum van Katwijk, klik dan op de volgende link: https://www.katwijk.nl/wonen-verkeer-en-leefomgeving/projecten

Graag tot ziens namens het hele team van First Man.

 

.

[logooos columns=”5″ backgroundcolor=”transparent” layout=”slider” category=”55″ orderby=”date” order=”DESC” marginbetweenitems=”25px” tooltip=”enabled” responsive=”enabled” grayscale=”enabled” border=”enabled” bordercolor=”#DCDCDC” borderradius=”logooos_no_radius” hovereffect=”effect1″ hovereffectcolor=”#DCDCDC”]