Portofino New Arrivals bij Firstman Herenmode Katwijk

Portofino Branded Label

Portofino is een hoogwaardig branded mannenmodelabel waarmee u zich in de branche kunt onderscheiden. Het is een compact gecoördineerd programma waarmee u hoge rendementsresultaten behaalt.
Volop ondersteund met marketing tools, POS materiaal, en vooraf bedachte en ontwikkelde acties.

De collectie van Portofino wordt door een klein team zorgvuldig samengesteld en ontwikkeld. We maken gebruik van onze eigen stoffen, pasvormen en maatspecificaties.
Hierdoor is elke set perfect op elkaar afgestemd, bijvoorbeeld pullover en bijpassend shirt.
Ook terugkerende details in elk artikel en het herkenbare Portofino-logo zorgen voor een kwalitatieve, professionele en rijke uitstraling.

We werken uitsluitend met de beste specialisten op hun vakgebied zodat elke productgroep er uitspringt in kwaliteit. Omdat we langdurig met onze leveranciers werken en elk model zelf met hen ontwikkelen is consistentie in pasvorm, kwaliteit en prijs gewaarborgd.

Maak van Portofino ook uw huismerk; een eigen label waar u trots op kunt zijn.

Portofino Spring / Summer 2017

[logooos columns=”5″ backgroundcolor=”transparent” layout=”slider” category=”55″ orderby=”date” order=”DESC” marginbetweenitems=”25px” tooltip=”enabled” responsive=”enabled” grayscale=”enabled” border=”enabled” bordercolor=”#DCDCDC” borderradius=”logooos_no_radius” hovereffect=”effect1″ hovereffectcolor=”#DCDCDC”]