Portofino Herfst / Winter 2018 Firstman Herenmode

Portofino Branded Label

Portofino

Portofino Brand 2018

Portofino Branded Label

Portofino is een hoogwaardig branded mannenmodelabel waarmee u zich in de branche kunt onderscheiden. Het is een compact gecoördineerd programma waarmee u hoge rendementsresultaten behaalt.
Volop ondersteund met marketing tools, POS materiaal, en vooraf bedachte en ontwikkelde acties.

De collectie van Portofino wordt door een klein team zorgvuldig samengesteld en ontwikkeld. We maken gebruik van onze eigen stoffen, pasvormen en maatspecificaties.
Hierdoor is elke set perfect op elkaar afgestemd, bijvoorbeeld pullover en bijpassend shirt.
Ook terugkerende details in elk artikel en het herkenbare Portofino-logo zorgen voor een kwalitatieve, professionele en rijke uitstraling.

We werken uitsluitend met de beste specialisten op hun vakgebied zodat elke productgroep er uitspringt in kwaliteit. Omdat we langdurig met onze leveranciers werken en elk model zelf met hen ontwikkelen is consistentie in pasvorm, kwaliteit en prijs gewaarborgd.

Portofino Herfst / Winter 2018

 

[logooos columns=”5″ backgroundcolor=”transparent” layout=”slider” category=”55″ orderby=”date” order=”DESC” marginbetweenitems=”25px” tooltip=”enabled” responsive=”enabled” grayscale=”enabled” border=”enabled” bordercolor=”#DCDCDC” borderradius=”logooos_no_radius” hovereffect=”effect1″ hovereffectcolor=”#DCDCDC”]