Kostuums en Trouwpakken bij Firstman Herenmode Katwijk

Kostuums en Trouwpakken First // Man Katwijk

Over Ons

De wortels van de confectiecarrière van de familie Schuitemaker nestelen zich in 1951. Opa Diederik startte na zijn werk als slager een kledingzaakje aan de Dwarsstraat. Na wat verhuizingen openden in 1994 de deuren van First Man aan de Princestraat. Onze modezaak, die zich specialiseert in kleding voor elk soort man, is vanaf toen een begrip in Katwijk.

Met ons grote assortiment, waarborging van kwaliteit en betaalbare prijs spelen we in op de wensen van iedere man. Vermaakkosten bieden we gratis aan. First Man investeert in enthousiast en behulpzaam personeel en een groot scala aan kwalitatief hoogstaande kledingmerken.

Daarnaast werken we met een maatschappelijk en milieubewust doel en hechten veel waarde aan fairtrade producten. Met een passie voor kleding, een goede prijs-kwaliteitsverhouding en ruim keuze hopen we in al uw wensen te voorzien.

Tot ziens bij Firstman Herenmode

Trouwkleding

Het kopen van een trouwpak is een bijzondere ervaring. Je outfit moet tot in de puntjes worden uitgewerkt en in veel gevallen worden afgestemd op de jurk van je bruid. De keuze van een pak, het opmeten en combineren is een vak apart.
First Man Herenmode Katwijk staat ook voor deze gelegenheid volledig voor je klaar. Tijdens een persoonlijk gesprek kan je precies aangeven waar je naar op zoek bent en wat je wensen zijn. We nemen bij First Man graag tijd voor je tijdens de avonduren, zodat we je dan uitgebreid adviseren en informeren. Wij zorgen er persoonlijk voor dat deze dag onvergetelijk zal zijn.

Afspraak maken? Neem telefonisch of via e-mail contact met ons op!

Contact

 

Openingstijden

Maandag 13.30 – 18.00
Dinsdag 09.30 – 18.00
Woensdag 09.30 – 18.00
Donderdag 09.30 – 21.00
Koopavond 19.00 – 21.00
Vrijdag 09.30 – 18.00
Zaterdag 09.00 – 17.00
Zondag Gesloten

Contact / Social Media

____
Kan je niet vinden wat je zoekt? Of heb je een vraag of dit artikel bij je nieuwe schoenen past? Bel 071 – 407 77 97  en vraag het onze Verkoop Adviseurs!

____
Geen velden gevonden.
____
Aanmelden Nieuwsbrief

Diederik Schuitemaker
Gastheer / Ondernemer