Impressie Roy Robson Herfst en Winter Collectie 2019 Video

Roy Robson

Op zoek naar een goed passend kostuum of colbert? Dan slaagt u bij First//Man Herenmode met een kostuum van Roy Robson gegarandeerd! Roy Robson biedt namelijk diverse modellen prachtige kostuums in verschillende pasvormen. U kunt bij ons prima terecht voor een ruimere pasvorm, maar zoekt u een juist een slanke Italiaanse snit dan kunt u bij ons ook prima terecht! Deze kostuums zien er allen zeer netjes én toch ook casual uit. U kunt in de meeste gevallen het colbert ook los dragen, bijvoorbeeld bij een spijkerbroek!

Mix & Match maatpakken van Roy Robson

Naast casual en trendy geniet u bij een Roy Robson kostuum ook van de voordelen van Mix & Match. Bij dit principe zijn de maten van pantalon en colbert wisselbaar. Heeft u geen doorgaanse maat dan kunnen wij u toch voorzien van een maatpak.First//Man Herenmode biedt een groot assortiment in kostuums in de maten 46 tot 60, de lengtematen 94 tot 110 en de kwartmaten 24 tot 30. Met dit brede assortiment in verschillende kleuren wij u voorzien van een prachtig Roy Robson kostuum op maat! Indien de juiste maat even niet op voorraad is kan deze uiteraard binnen korte termijn worden geleverd!

Roy Robson Herfst / Winter 2019 / 2020

[logooos columns=”5″ backgroundcolor=”transparent” layout=”slider” category=”55″ orderby=”date” order=”DESC” marginbetweenitems=”25px” tooltip=”enabled” responsive=”enabled” grayscale=”enabled” border=”enabled” bordercolor=”#DCDCDC” borderradius=”logooos_no_radius” hovereffect=”effect1″ hovereffectcolor=”#DCDCDC”]