Giordano en Baileys Herfst en Winter Collectie 2019

Giordano en Baileys

De nieuwste collecties van Giordano’s en Baileys bestaan dit seizoen uit warme tinten en fleurige prints.Door de zachte stoffen zijn de producten comfortabel te dragen. We zien u graag in onze winkel op de Princestraat 22 in het centrum van Katwijk.

Over Giordano en Baileys

Shirt label van de firma Verweij te Amsterdam. Moderne casual shirts die goed te combineren zijn met de bonnetterie van Baileys. De collectie bestaat uit drie lijnen: Giordano Outfitters (regular fit). Moderne ‘klassiekers’ in een normale pasvorm. 100% katoen gemaakt met oog voor detail.Afgezet met mooie contrasten in de boorden en manchetten zonder te veel poespas. Verkrijgbaar in lange mouw en korte mouw t/m maat 5XL. Giordano Tailored (modern fit).

Getailleerde shirts met uitsluitend de mooiste Italiaanse stoffen en voorzien van mooie details als contrasten in de kragen en manchetten, stikselnaden en knopen. Verkrijgbaar t/m maat 3XL. Giordano Blue (modern fit). Casual uitstraling in een moderne pasvorm. Shirts kunnen eventueel over de broek gedragen worden en zijn iets minder ‘netjes’ als de shirts die vallen onder het ‘Giordano Tailored’ label.

[logooos columns=”5″ backgroundcolor=”transparent” layout=”slider” category=”55″ orderby=”date” order=”DESC” marginbetweenitems=”25px” tooltip=”enabled” responsive=”enabled” grayscale=”enabled” border=”enabled” bordercolor=”#DCDCDC” borderradius=”logooos_no_radius” hovereffect=”effect1″ hovereffectcolor=”#DCDCDC”]