Firstman Herenmode Schuitemaker al 25 jaar ‘the First for Men’

Al 25 jaar ‘the first for men’

Gevestigd in het winkelcentrum van Katwijk aan Zee is First Man Schuitemaker al 25 jaar een begrip. Begonnen als kleine winkel in 1994 is First Man uitgegroeid tot een zaak met klasse en kleding van echte kwaliteit. Met merken zoals: Bugatti, State of Art en MEYER. En daarom is First Man voor vele mannen in Katwijk een vaste keuze. Sinds 1998 runt Diederik Schuitemaker, samen met zijn vrouw Anneke, de zaak met veel plezier en toewijding. Opgericht door opa Diederik in 1953 kende het familiebedrijf al vele ontwikkelingen.

Na een tijd werd het bedrijf overgenomen door Ome Kees, waarbij Diederiks vader in dienst kwam. Zodoende is Diederik, de huidige eigenaar, in de modebranche gerold en heeft hij de winkel de naam ‘First Man’ gegeven. Daarna is het familiebedrijf gaan groeien en heeft hij een mooi team met gepassioneerde en vakkundige medewerksters opgebouwd. Als je bij First Man naar binnen wandelt voel je je gelijk thuis door de warme huiselijke sfeer en de geur van heerlijke vers gemalen koffiebonen.

De winkel heeft een jaar geleden een metamorfose ondergaan en dat kun je goed zien. Denk je dat winkelen saai en langdradig is? Bij First Man niet! Terwijl je lekker achteruit zit in je stoel, geniet van een bakje koffie, laat je je leiden door het advies van de dames. Zo wordt kiezen uit de grote collectie aan herenmode, eenvoudig en gezellig voor jong en oud. En ook niet geheel onbelangrijk, goede kwaliteit hoeft zeker niet altijd duur te zijn.

Er zijn verschillende prijsklassen waar de klant een keuze uit kan maken, dus voor iedere portemonnee is het een ja! En dat zorgt er voor dat jij als een tevreden klant helemaal gestyled de deur uitloopt. Dit komt mede door een grote passie voor het vak bij de medewerksters en bij eigenaar Diederik. Hij vertelt vol trots over zijn winkel en het vak: ‘Het mooie ervan is dat er emotie inzit. Je kunt klanten adviseren en als ze tevreden de deur uitgaan is dat hetgeen wat je als ondernemer bereiken wilt’. En juist daarom keren veel klanten uit zowel Katwijk maar ook ver daarbuiten vaak terug naar de winkel.

Om deze hechte klantenkring te bedanken en ook nieuwe klanten kennis te laten maken met de winkel, wil Diederik het 25-jarig bestaan gaan vieren en zijn klanten belonen! Bij elke aankoop in de jubileumweek krijg je 10% hiervan in de vorm van een cadeaubon, welke je in de hele maand maart kunt besteden.

We zien u graag in onze winkel en verwelkomen u met een heerlijk bakje koffie!