Blue Industry Zomer Collectie 2023

Blue Industry

De nieuwe lente/zomercollectie ’23, die wordt gepresenteerd ademt een avontuurlijke sfeer en is geïnspireerd op een gevoel van ruimte, licht, frisse lucht en de natuur.

De collectie weerspiegelt de overgang van zonsopgang naar zonsondergang met koraal rood en hemelsblauw, onderbroken door frisse aqua tinten en afgekoeld door een middernachtblauw. Deze collectie biedt een mooi kleurenpalet voor uw lente/zomer garderobe. Verschillende bloemen printen komen overal in de collectie terug. Bloemen hebben een vorm van positiviteit welke ze vertegenwoordigen in de stemming van de collectie en wordt ze in verschillende vormen verwerkt. De algehele stijl en esthetiek is vloeiend en ontspannen, waarbij de nadruk ligt op de zachtheid van de stoffen om het lichaam te accentueren en tegelijkertijd flatterend en subtiel te zijn.

De jeugdige geest van de collectie wordt weerspiegeld in de op sport geïnspireerde stoffen en vormen met vormvaste bedrukte felle jersey. Andere elementen van de collectie, zoals sweaters, gestreepte boorden chino’s met koortsluiting knipogen ook naar de sport geïnspireerde look.

Voorjaar & Zomer Collectie 2023