Alles voor Mannendag 2016 Zeezijde Katwijk

Alles voor Mannendag

Persbericht – Op zaterdag 24 september vindt van 12.00 – 17.30 uur de tweede ‘Alles voor Mannendag’ plaats in Zeezijde Katwijk. Ook tijdens deze editie vind je alles voor mannen in #Zeezijde #Katwijk! Bier & Bitterballen, een ‘Auto-Rai’ in de Princestraat, BBQ en live-muziek. Daarnaast vindt op 24 september, voor de sportieve mannen, de zwaarste Halve marathon van Katwijk van Nederland plaats in Katwijk! 24 september 2016 – Verschillende autodealers Dijksman Katwijk Louwman Retail Lexus Abswoude Autopromenade Volkswagen Wittebrug zullen hun aanbod tonen in de Princestraat.

Op het Emmaplein vind je verschillende motoren, kun je op de foto met de Haringrock motor en luister je naar live muziek georganiseerd door House of Music! Ook op het terras van de Café In Den Blauwen Bock is het heerlijk vertoeven met live muziek. Tevens krijg je bij ieder biertje een gratis bitterbal. #Mannenliefde gaat door de maag dus zoek één van de punten op waar ze een heerlijke hamburger voor jou bereiden.

Op deze dag komen shoppen en beleven bij elkaar. Bij de winkels in Zeezijde Katwijk is er tijdens de Alles voor Mannendag heel veel aanbod voor mannen. Natuurlijk is het gehele centrum geopend en hangt er volop nieuwe najaarscollectie in de winkels, dus voor de mannen genoeg te zien, voor de vrouwen genoeg te shoppen en ook aan de kinderen is gedacht! Sea you in Zeezijde Katwijk op zaterdag 24 september!

Graag tot ziens namens het hele verkoopteam van Firstman Herenmode Katwijk!

[logooos columns=”5″ backgroundcolor=”transparent” layout=”slider” category=”55″ orderby=”date” order=”DESC” marginbetweenitems=”25px” tooltip=”enabled” responsive=”enabled” grayscale=”enabled” border=”enabled” bordercolor=”#DCDCDC” borderradius=”logooos_no_radius” hovereffect=”effect1″ hovereffectcolor=”#DCDCDC”]